MACARONS-KUORIEN TEKO: Erottele valkuaiset ja sokeri teräskulhoon. Lämmitä ja sekoita seosta kierrevatkaimella vesihauteessa, kunnes seos lämpenee 63 asteeseen. Nosta kulho monitoimikoneeseen vatkattavaksi. Anna vatkautua noin 10 min tai kunnes seos on vahvaa marenkia. Laita mantelijauhe ja tomusokeri blenderiin ja jauha sitä hetki. Siivilöi mantelijauhe ja tomusokeri. Sekoita ensin puolet kuivista aineista marengin joukkoon. Pyöräytä noin 20 kertaa nuolijalla seosta reunoilta keskelle. Lisää väriaine hammastikun avulla. Kaada loput kuivista aineista marengin joukkoon. Sekoita vielä noin 60 kertaa. Testaa välillä, onko taikina jo tasoittuvaa. Liian löysä taikina on pilalla. Kun taikina on sopivaa laita se pyöreällä tyllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota vähintään 24kpl halkaisijaltaan noin 3 cm kiekkoja leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Kopauta pelti pöytää vasten, jotta ilmakuplat puhkeavat. Laita pelti kylmään uuniin kiertoilmalle, jotta kuoren pinta kuivahtaa eli kuorettuvat.
