POHJA: Sekoita kaikki aineet yhteen. Laita taikina hetkeksi kylmään.
Voitele tartalettivuoat vuokaspraylla.
Kaulitse taikina tartalettivuokien päälle. Pidä hetki kylmässä, pistele haarukalla muutamia reikiä ja paista 180 asteessa. Irrota muropohjat vuoista.
KEY LIME PIE -TARTALETTI:
TÄYTE: Vaahdota kerma kevyesti. Sekoita kondensoitu maito, ranskankerma ja keltuaiset. Raasta lime ja purista mehu. Yhdistä seokset ja kaada esipaistettujen pohjien päälle. Paista 175 asteessa.
Jäähdytä.
TÄYTE PAISTON JÄLKEEN: Paahda valkosuklaa uunissa. Lämmitä kerma ja sulata valkosuklaa kerman joukkoon. Jäähdytä kylmäksi. Vaahdota. Pursota pieni keko tartaletin keskelle (tähän päälle pursotetaan ruusu/kukka).
KORISTELUOHJEET: Pursota tartalettien päälle iso ruusu tai kukka, joka peittää koko tartaletin.
Valmista vihreäksi värjätystä valkosuklaasta lehti koristeeksi.
SITRUUNA-VADELMATARTALETTI:
VADELMATÄYTE: Sulata, soseuta ja paseeraa vadelmat. Keitä hillosokerin kanssa. Lisää pehmennetty liivatelehti. Laita tartalettien päälle. Siirrä kylmään.
SITRUUNATÄYTE: Keitä sitruunatäyte ja lisää vadelmatäytteen päälle.
KORISTELU: Vaahdota vispikerma ja tee näyttävät pursotukset tartalettien päälle. Koristele tuoreilla vadelmilla ja sitruunacurdilla.
SITRUUNACURD: Valmista sitruunacurd ja käytä sitä tartalettien viimeistelyyn.