LEIVOSKAKKU: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Suihkuta vuokaspray 15 kpl leivosvuokaan, joiden halkaisija on 7 cm, korkeus noin 4 cm. Leikkaa leivospohjiin leivinpaperista suikaleet reunoille. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi ja sokeri, vatkaa kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten, kunnes ovat sekoittuneet. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe. Lisää jauhoseosta kerman kanssa vuotellen voi-sokerivaahtoon miedolla teholla. Ota lopuksi taikinasta noin 400 g toiseen kulhoon ja sekoita kaakaojauhe joukkoon. Laita taikinat pursotuspusseihin ja pursota taikinoita leivosvuokiin vuorotellen ¾ osa, sekoittele taikinoita cocktailtikun avulla. Painele leivosten sisälle muutama pakaste kirsikka. Paista leivoksia n. 20 min, irrota leivosvuoat, kun ovat hieman jäähtyneet.
