SUKLAACROISANTIT: Nypi jauhot kaulintavoin sekaan ja muotoile massa neliöksi. Kääri kelmun sisään ja vie jääkaappiin. Sekoita vaalean taikinan ainekset ja vaivaa taikina käsin. Valmista kaakaotaikina. Ota vaaleasta taikinasta 12 g. Sekoita kaakaojauhe ja vesi pienessä astiassa ja sekoita tahna pieneen taikinaan huolellisesti. Lisää tarvittaessa
hieman jauhoja. Muotoile pieneksi neliöksi, kääri kelmuun ja vie jääkaappiin odottamaan. Kaulitse vaalea taikina voilevyä suuremmaksi ja nosta voilevy taikinan keskelle siten,
että sen kulmat ovat kohti taikinalevyn suoria sivuja. Nosta taikinan reunat keskelle siten, että voi jää taikinakuoren sisään. Nipistä taikinan reunat huolellisesti kiinni. Kaulitse ja taittele taikinaa kolme kertaa kolmeen kerrokseen ja vie taikina aina kaulintojen välissä pakastimeen vähintään 10 minuutiksi. Käännä taikina joka kerta 90 astetta eri suuntaan.
Viimeisen taittelun ja pakastinlevon jälkeen kaulitse taikinaa hieman neliön muotoon. Kaulitse kaakaotaikina saman kokoiseksi. Paina kaakaotaikina vaalean taikinan päälle
ja kaulitse levy ohueksi (max 1 mm) suorakaiteeksi. Leikkaa veitsellä taikinasta pitkän kolmion muotoisia paloja (koko n. max 1 cm x 5 cm). Rullaa croissantiksi kaakaopuoli alaspäin. Nostata n. 30 minuuttia. Erottele kananmunan keltuainen ja valkuainen. Ota valkuaisesta 10 g erilleen prinsessakakun marsipaania varten ja yhdistä sitten loppu valkuainen ja keltuainen. Tee jäljelle jäävästä kananmunasta ja maidosta seos 1:1 suhteessa. Upota croissantit seokseen nopeasti ja nosta pellille. Paista 220 asteessa ensin 5 minuuttia. Lisää paistoaikaa tarvittaessa enintään 2 minuuttia kerrallaan, kunnes vaalea taikina alkaa saada hieman väriä.
MUSTIKKAISET PRINSESSAKAKUT: Riko kananmunan rakenne tasaiseksi haarukalla. Ota siitä lettupohjaa varten 20 g ja laita toiseen pieneen astiaan 10 g sitruuna-unikonsiemenleivosta varten. Sekoita ainekset pienellä käsivispilällä tai haarukalla pienessä kulhossa. Paista lettu käyttäen tarvittaessa öljyä pannulla. Ota letusta pienellä stanssilla n. 1 cm kokoisia pyöreitä pohjia.
MUSTIKKAHILLO: Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia tai kunnes seos paksuuntuu hieman. Soseuta ja/tai paseeraa hillo, jotta se tulee ulos pursotuspussin pienestä reiästä. Laita pursotuspussiin.
VOIKREEMI: ekoita huoneenlämpöiseen voihin vaniljasokeri ja tomusokeri veitsellä tai pienellä
palettiveitsellä. Laita pursotuspussiin.
MARSIPAANI: Jauha mantelijauhe ja tomusokeri hienoksi monitoimikoneessa. Lisää valkuaista vähän kerrallaan, kunnes massa on yhtenäistä ja muotoiltavaa.
Värjää pieni osa vaaleanpunaiseksi ja loput vaalean vihreäksi. Kaulitse vaaleanpunainen osa ohueksi levyksi ja leikkaa siitä veitsellä kapeita n. 2 mm levyisiä suikaleita. Rullaa n. kolme kierrosta ruusuiksi.