CHURRO: Mittaa vesi, voi, suola ja sokeri kattilaan. Kiehauta seos. Kaada kaikki jauhot kerralla joukkoon ja sekoita nopeasti. Keitä seosta hetki ja sekoita, kunnes taikinasta muodostuu pallo. Anna taikinan jäähtyä hetki, jonka jälkeen vatkaa joukkoon kananmunat yksi kerrallaan. Lisää tarvittaessa hieman lisää kananmunaa, jotta taikanaan tulee oikea koostumus. Piirrä leivinpaperille n. 20 cm halkaisijaltaan oleva ympyrä. Täytä ympyrä, pursottamalla spiraalimaisesti isolla tähtityllalla taikinaa. Laita jähmettymään pakkaseen.
KARAMELLISOIDUT SITRUUNAT: Leikkaa sitruunat ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon jäitä ja vettä. Laita pannulle vettä ja kiehauta se kunnolla. Ota pois liedeltä ja laita sitruunat veteen minuutiksi. Ota pois vedestä ja laita talouspaperin päälle kuivumaan, jonka jälkeen laita ne jääveteen. Kiehauta sokeri ja vesi pannulla ja vähennä lämpöä. Laita sitruunat joukkoon noin tunniksi, jonka jälkeen laita ne jäähtymään.
