SAVOIARDI-KEKSIT: Laita uuni kuumenemaan 210 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset toisistaan kahteen keskikokoiseen kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella ensin keltuaiset ja osa sokerista (100g) vaahdoksi niin, että massa kolminkertaistuu . Vatkaa myös valkuaiset omassa kulhossaan kovaksi vaahdoksi. Lisää loput sokerit (85g) valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan samalla vatkaten. Yhdistä pienessä kulhossa 00-jauhot ja perunajauhot, sekoita hyvin. Yhdistä ensin ⅓ valkuaisvaahdosta keltuaisvaahtoon ja kääntele varovasti puulusikalla sekaisin. Tämän jälkeen lisää keltuaisvaahtoon myös ⅓ jauhoseoksesta ja kääntele varovasti sekaisin. Toista edellinen vaihe vielä kaksi kertaa, kunnes kaikki valkuaisvaahto ja jauhoseos on käännelty keltuaisvaahdon joukkoon.
