1. Mittaa kaikki pohjan aineet teholeikkuriin ja soseuta ne.
2. Kaada seos korkeaan, halkaisijaltaan noin 15 cm:n irtoreunavuokaan ja painele se tasaiseksi kerrokseksi vuoan pohjalle.
3. Pane vuoka pakastimeen jähmettymään.
4. Mittaa kaikki kookoskerman aineet teholeikkuriin ja soseuta ne.
5. Leikkaa mansikat puoliksi pituussuunnassa ja vuoraa niillä vuoan reuna niin että leikattu puoli on kiinni vuoan reunassa.
6. Kaada kookoskerma vuokaan.
7. Pane vuoka pakastimeen jähmettymään.
8. Mittaa kaikki mangokerman aineet teholeikkuriin ja soseuta ne.
9. Asettele kuivatut mangonpalat edellisen kerroksen päälle.
10. Kaada mangokerma vuokaan.
11. Pane vuoka pakastimeen jähmettymään.
12. Mittaa kaikki mansikkakerman aineet teholeikkuriin ja soseuta ne.
13. Aseta seos jääkaappiin jähmettymään.
14. Siirrä seos pursotinpussiin ja pursota se kakun päälle.
15. Siirrä kakku pakastimeen jähmettymään.
16. Koristele kakku tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua.