POHJA: Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli pannulla. Lisää voi ja paahda seosta pari minuuttia matalalla lämmöllä. Ota 10 kpl uuninkestävää vuokaa, joiden halkaisija on noin 10cm. Nosta 1-2 rkl seosta jokaisen vuoan pohjalle. Jätä kauraseosta noin 2 rkl koristelua varten.
JUUSTOKAKKUMASSA: Sekoita täytteen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Älä vaahdota, koska tällöin juustokakku repeilee uunissa.• Lusikoi seos tasaisesti vuokiin kauramurun päälle. Nosta vuoat matalaan astiaan/vuokaan, jonka koko on noin 30x40cm. Kaada isoon astiaan/vuokaan vettä, kunnes vesi yltää pienten vuokien puoleen väliin. Paista kakkuja vesihauteessa 150 asteessa noin 30 min, kunnes kakut vaikuttavat kiinteiltä ja pinta on hieman ruskistunut. Nosta vuoat heti pois vesihauteesta. Anna kakkujen jäähtyä jääkaappikylmäksi.
