TÄYTEKEKSI: Sekoita kylmä voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi käsin kulhossa. Lisää sokerit ja keltuainen, sekoita nopeasti massaan. Lisää tilkka vettä. Kääri kelmun sisään ja laita jääkaappiin jähmettymään. (Valmista vadelmahillo tällä välin). Ota keksitaikina jääkaapista ja laita se jauhotetulle pöydälle. Kauli taikina 3mm paksuksi levyksi. Stanssaa siitä renkaita (halkaisija 6cm) ja stanssaa puolesta pieni reikä keskelle esim tyllan leveällä päällä. Paista 200c 12min, tarkkaile paiston aikana, että keksit eivät tummu. Nosta jäähtymään pöydälle. Kun keksit ovat jäähtyneet, niin laita teelusikalla pieni nokare vadelmahilloa keskelle keksiä. Ympäröi hillo punaisella pikeerillä. Nosta kanneksi keksi jossa on reikä keskellä. Levitä valkoista pikeeriä koko keksin päälle, anna hetken kovettua, sitten tee punaisella pikeerillä pysty raidat keksiin.
