Kakkupohjat:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Laita kahteen 20cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan leivinpaperi pohjalle ja suihkuta vuokaspraytä vuokien reunoille.
Vatkaa munat ja sokeri käsivatkaimella napakaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja siivilöi ne munasokerivaahtoon. Sekoita lastalla varoen jauhot vaahdon sekaan.
Jaa kakkutaikina kahteen vuokaan ja paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes coctailtikkuun ei tartu taikinaa enää kokeiltaessa.
Kakkujen tullessa uunista napauta kakkuvuoka pöydän pintaan napakahkosti, jotta kuuma ilma pääsee pois, eikä kakku lässähdä. Anna kakkujen levätä hetki vuoissaan ja kumoa ne vuoista. Laita kakkupohjat hetkeksi pikajäähdyttimeen jäähtymään.
Koivuntuohet:
Laita koivuntuohiin tulevat siirappi, sokeri ja kerma pinnoitettuun kattilaan ja keitä seos 140-asteiseksi. Laita kuumuutta kestävälle alustalle leivinpaperi ja puinen kaulin sen alle. Kaada valmis seos leivinpaperin päälle niin, että kaulin jää seoksen alle ja karamellilevyyn tulee kaari. Laita jääkaappiin jäähtymään ja odottamaan koristelua. Temperoi valkosuklaa ja tummasuklaa. Maalaa karamelli levy valkosuklaalla ja tee siihen pursotuspussissa olevalla tummalla suklaalla raitoja, kuten koivun pinnassa. Anna kovettua jääkaapissa.
Valkosuklaan paahtaminen:
Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi leivinpaperin päälle ja paahda 175- asteisessa uunissa 5-7minuuttia, kunnes väri on hieman rusehtava. Vahdi ettei suklaat pala. Jätä suklaat pöydälle jäähtymään. Laske uunin lämpötila 30-asteeseen.
Limoncello mansikat:
Pilko mansikat viipaleiksi kulhoon. Sekoita limoncello, sitruunamehu ja sokeri keskenään ja odota kunnes sokeri on liuennut nesteeseen. Kaada limoncellosiiraappi mansikoiden päälle ja sekoita varoen. Peitä kulho tuorekelmulla ja laita tekeytymään jääkaappiin.
Paahdettu valkosuklaamousse:
Mittaa paahdettu valkosuklaa ja kerma kattilaan moussea varten. Keitä pienellä lämmöllä vispilällä vispaten, kunnes suklaa on sulanut kokonaan kerman joukkoon. Laita kerma viilenemään pikajäähdyttimeen. Seoksen ollessa kylmää, vatkaa se vaahdoksi ja lisää joukkoon mascarponejuusto ja laita pursotuspussiin jääkaappiin odottamaan.
Mansikkavaniljamousse:
Erottele kanamunan valkuaiset ja keltuaiset toisistaan. Laita valkuaiset sivuun odottamaan käyttöä. Mittaa kattilaan vaniljakreemin ainekset kylmänä (maito, keltuaiset, sokeri, vaniljasokeri ja maissijauho). Sekoita seos ja keitä miedolla lämmöllä jatkuvasti vispilällä hämmentäen, kunnes seos sakenee. Laita pikajäähdyttimeen kreemi jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja pilko mansikat pieneksi. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Lisää pilkotut mansikat jäähtyneeseen kiisseliin. Lämmitä kiehuvaksi mikrossa sitruunamehu ja lisää puristetut liivatteet mehuun. Sekoita sulanut hieman jäähtynyt liivateliuos mansikkakreemiin. Sekoita vatkattu kerma varoen joukkoon ja laita massa pursotuspussiin odottamaan (jääkaappiin).