CROISANT-TAIKINA: Kaikkien raaka-aineiden on oltava kylmiä (raaka-aineita voi pitää hetken jääkaapissa tai pakastimessa). Kaulintavoin tulisi olla 20 asteista. Vaivaa koukulla kaulintavoi ja vehnäjauhot nopeasti sekaisin (ei saa lämmetä). Hienonna basilika ja lisää seokseen. Murskaa valkosipulit valkosipulipuristimella ja lisää myös seokseen. Painele rasvaseos litteäksi neliöksi. Valmista taikina. Sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin ja vaivaa hyvä sitko. Muotoile taikinasta neliö (isompi kuin rasvaneliö). Aseta rasva vinosti keskelle taikinaneliötä. Nosta taikinan kulmat rasvan päälle. Painele taikina ohuemmaksi. Kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi (noin 1,5 cm vahvuiseksi) – taittele kolmeen osaan (Puhdista jauhot rasvan päältä). Laita taikina kylmään lepäämään 10 minuutiksi. Toista tämä vielä kaksi kertaa. (Lähde mtv3 Koko Suomi leipoo)
