MARENKIPOHJA: Lämmitä uuni 160 asteeseen. Vatkaa valkuaisia vaahdoksi ja lisää sokeri pikkuhiljaa. Vatkaa marenkia voimakkaasti, kunnes marenki on kiiltävää ja kovaa. Sekoita marjajauhe vehnäjauhoihin ja kaada vähän kerrallaan marenkiin. Sekoita rauhallisesti. Pursota marenki pitkittäin pellille. Paista n.12-16 minuuttia. Kun pohja on paistunut, kumoa se toisen leivinpaperin päälle.
MANSIKKACURD: Mittaa sokerit ja marjat kattilaan, anna kiehua n.8 minuuttia Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen. Anna kiehua vain hetken ja nosta pois lämmöltä. Siirrä pakkaseen.
KERMATÄYTE: Vatkaa koko kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja vie jääkaappiin odottamaan. Jätä sivuun n.1dl vatkattua kermaa koristelua varten.
