POHJA: Voitele ja korppujauhota kaksi kakkuvuokaa (halkaisija 20cm). Vaahdota kananmuna ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi kananmuna-sokerivaahtoon. Kääntele varovasti joukkoon nuolijalla. Jaa ¾ osa taikinasta halkaisijaltaan 20cm kakkuvuokiin. Jaa loppu taikina 3 osaan. Värjää yksi vihreällä, yksi mustalla ja kolmas ilman väriä. Kaada massat creme brulee vuokiin (halkaisija 8,5cm ja syvyys 4,5cm) tai muihin pieniin leivinpaperilla vuorattuihin vuokiin. Paista isoin kakku 200c 20min, tarkista kypsyys esim. cocktailtikulla. Jäähdytä pohja. Paista pienemmät vuoat 200c 15min, tarkista kypsyys cocktailtikulla. Jäähdytä pohjat.
