MUROPOHJAN VALMISTUS: Sekoita voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet sekaisin kulhossa (leivinjauhe, vehnäjauhot ja kookoshiutaleet). Sekoita kananmuna voi-sokerimassan joukkoon tasaiseksi. Lisää kuivat aineet massan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Nosta massa viilenemään jääkaappiin
TÄYTTEEN VALMISTUS: Vatkaa kananmunan keltuaiset, sokeri ja vaalea rommi vaahdoksi. Lämmitä kookoskerma kiehuvaksi ja kaada n. desilitra vehnäjauhojen joukkoon, jolloin saat suurusteen. Sekoita suuruste lämmitetyn kookoskerman joukkoon, kiehauta että seos paksuuntuu. Nosta seos liedeltä ja laita hetkeksi kylmään viilenemään. Kun seos on viilentynyt lisää, siihen muna-sokerivaahto ja kiehauta liedellä uudestaan. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos on sakeutunut lisää. Nosta seos jäähtymään jääkaappiin.
