BISCUIT CUILLERE: Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista paksuksi vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan ja lisää joukkoon sokeri edelleen vatkaten, kunnes sokeri on liuennut. Siivilöi ja sekoita keltuaisten joukkoon ensin puolet jauhoista ja sitten kolmasosa valkuaisista käännellen (toista: jauhot kahdessa erässä, valkuaiset kolmessa). Pursota keksejä ensiksi pyöreä kakkupohja (mittaa 24cm) sitten lopusta keksejä pyöreällä tyllalla pellille ja ripottele päälle tomusokeria siivilän avulla. Anna kuivahtaa pari minuuttia ja ripottele vielä uudelleen tomusokeria keksien pinnalle. Paista 10-15 minuuttia 180 asteessa. Vie pyöreä kakkupohja pikajäähdyttimeen jäähtymään.
