MARENKIPOHJA: Piirrä kahdelle leivinpaperille valmiiksi lyijykynällä leveydeltään 23 cm ympyrä. Laita leivinpaperit uunipellin päälle piirrospuoli alaspäin. Erottele keltuaiset valkuaisista. Pidä huolta siitä, ettei yhtään keltuaista pääse valkuaisten joukkoon. Säilytä neljä kappaletta keltuaisia vadelma curdia varten. Laita kiertoilmauuni lämpenemään 100 asteeseen. Sekoita vaniljasokeri, maizena sekä lakritsijauhe yhteen desilitraan sokeria. Vaahdota valkuaiset metallikulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sitten sokeri sekä sokeri, jossa vaniljasokeri, maizena sekä lakritsijauhe vähitellen valkuaisvaahdon joukkoon samalla vatkaten. Vaahdosta tulee kiiltävää ja tiivistä. Lisää lopuksi sitruunanmehu, ja vatkaa vielä vähän.Voitele leivinpaperi ympyrät rypsiöljyllä. Laita valkuaisvaahto pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Pursota uunipeltien päällä oleville leivinpapereille ympyrän avulla kaksi pyöreätä pohjaa niin, että muodostuu kranssi. Paista marenkipohjia 100 asteisessa kiertoilmauunissa 1.5 tuntia. Marenkipohja on kypsä, kun pohja irtoaa leivinpaperista. Kokeile pohjan irtoamista varovasti lastalla. Anna marenkipohjien viiletä, älä yritä nostaa pohjia lämpöisenä, sillä marenki murenee.
