MARENKIPOHJAT: Laita uuni lämpiämään 120 asteeseen, kiertolämpö. Valmistele vesihaude liedellä. Sekoita valkuaisia ja sokeria yhteen vesihauteessa metallikulhossa. Vatkaa lempeästi, kunnes seos on 55–60 astetta lämmin ja sokerikiteet ovat sulaneet. Siirrä seos yleiskoneeseen, vatkaa keskiteholla, kunnes marenki on paksu ja kiiltävä. Valmistele kolme peltiä leivinpaperilla: Piirrä yhdelle paperille 30 cm ympyrä, ja sen sisälle noin 11 cm stanssin avullaympyrä. Piirrä toiselle paperille noin 24 cm ympyrä. Suihkuta vuokaspray muutaman metallistanssin päälle, laita stanssit seisomaan sivuilleen kolmannelle pellille (käytä lusikoita painoina). Siirrä pieni osa marenkista toiseen kulhoon, maista inkiväärillä, siirrä sivuun hetkeksi. Laita marenki pursotuspussiin, jossa iso pyöreä tylla: Pursota marenkipalloja ensimmäisen pellin ympyröiden sisälle, muodostaen kranssin. Pursota vielä toinen kierros edellisen päälle, jotta kranssin keskelle jää ura. Syvennä ja levennä ura tarvittaessa lusikalla. Toisella pellillä: pursota marenkipalloja yhdessä kerroksessa muodostaen pienemmän kranssin.Inkiväärimarenki: Laita osa pursotuspussiin, jossa pieni pyöreä tylla. Pursota suoria tikkuja pellille ja stanssien päälle. Laita osa pursotuspussiin, jossa kranssitylla. Pursota minikransseja pellille. Paista uunissa noin 1 h. Tarkista, kolmas pelti valmistuu luultavasti nopeammin.
