Valmista ensin raparpericud. Pilko raparperit kattilaan ja kiehauta ne pehmeäksi. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Kaada seos takaisin kattilaan ja mittaa joukkoon kaikki muut aineet paitsi voi. Kuumenna seosta lieden keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun seos pulpahtaa, sammuta liesi ja anna hautua vielä hetki välillä sekoitellen. Nosta valmis raparpericurd kylmään.
Seuraavaksi valmista pohja. Erottele keltuaiset ja valkuiset omiin kulhoihin. Vatkaa valkuaiset ja sokeri marengiksi. Vatkaa aluksi vain pelkkiä valkuaisia ja lisää sokeri pikkuhiljaa valkuaisvaahdon joukkoon, vatkaa kunnes seos kauniin kiiltävää. Vatkaa seuraavaksi pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Kun vatkaat tässä järjestyksessä, niin vatkaimia ei tarvitse pestä välissä. Lisää keltuaiset yksitellen voi-sokerivaahdon joukkoon hyvin vatkaten. Siivilöi lopuksi leivinjauho-vehnäjauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
