VALMISTA TYRNIHILLO: Kaada jäiset tyrnimarjat, marmeladisokeri ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna hiljalleen kiehuvaksi ja anna kiehua 5-10 minuuttia lieden tehosta riippuen. Siivilöi valmis hillo ja jäähdytä.
Hillo on valmista, kun marjat ovat hajonneet ja seos on hieman paksuuntunut. Hillon tulee kuitenkin olla notkeaa, jotta saat siivilöityä sen keittämisen jälkeen.
ALOITA TAIKINAN VALMISTAMINEN: Liuota kädenlämpöisen maidon joukkoon hiiva, suola, sokeri, siirappi ja kardemumma. Lisää vehnäjauhot hiljalleen taikinaan ja vatkaa muutama minuutti, jotta taikinaan tulee hyvä sitko. Tämän voit tehdä joko käsin tai yleiskoneella. Lisää loput jauhot vähitellen koko ajan alustaen. Lisää viimeiseksi pehmeä voi ja jatka alustamista, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Peitä taikina ja pidä tässä kohtaa 10-15 minuutin taikinalepo.