Mainos

Koko Suomi leipoo: Kasperin Pokepallo-macarons

Koko_Suomi_leipoo_S7_eps4_5273

Koko Suomi leipoo -sarjan neljännessä jaksossa valmistetaan naposteltavat lempielokuvan teemaa mukaillen. Kasperin elokuva: Pokemon

Pohjat

  • 250 g mantelijauhetta
  • 250 g tomusokeria
  • 4 valkuista
  • 1 tl perunajauhoja
  • Punaista elintarvikeväriä

Täyte

  • 100 g Valio voita
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 dl tummaa kaakaojauhetta

Valmistusohje

POHJAT: Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset. Lisää tomusokeri. Vatkaa edelleen, kunnes seos on kiiltävää. Yhdistä mantelijauhe ja perunajauhot keskenään. Sekoita valkuaisvaahtoon lastalla pyöräyttäen. Värjää puolet taikinasta punaiseksi. Pursota pellille ja anna levätä hetki. Paista uunin keskiosassa 150 asteessa 13 - 15 min.

TÄYTE: Vatkaa huoneenlämpöinen voi, kaakaojauhe ja tomusokeri. Kokoa pokepallon näköiseksi.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.