Lämmitä maito kädenlämpöiseksi (n.37 astetta), liota hiiva maitoon. Lisää sokeri, suola ja kardemumma hiiva-maito nesteeseen. Sekoita puolet jauhoista nesteeseen. Lisää kanamuna ja sulatettu voi. Lisää loput jauhot ja vaivaa, kunnes irtoaa kulhon reunasta, peitä kulho liinalla ja anna taikinan levätä lämpimässä vedottomassa paikassa noin kymmenen minuuttia. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa hieman. Tee taikinasta tanko ja leikkaa 8 kpl samankokoisia paloja, pyöritä paloista pikkupullia, kohota vielä liinan alla n.10min, laita pullien ja liinan väliin muovinen leikkuulauta, jotta kosteus pysyy pullissa. Asettele pullat uunivuokaan melkein toisiinsa kiinni, jätä kuitenkin hieman väliä. Voitele munalla ja paista uunin keskitasolla 190 astettan. 15 min tai kunnes ovat kypsiä ja kauniin ruskean värisiä. Jäähdytä ja halkaise pullalevy.
