Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Kalakukkoset

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 28.01.2019 20:50

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kymmenennen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat kalakukkosia. Reseptistä tulee 12 kalakukkosta.

Kuoritaikina

  • 180 g vesi 180 g
  • 230 g ruisjauho 230 g
  • 50 g vehnäjauho 50 g
  • suolaa

Täyte

  • 140 g pekoni n.140 g
  • 300 g kalaa n. 300 g
  • Mausta haluamallasi tavalla

Valmistusohje

Kaulitse taikinasta ympyröitä.

Esikäsittele kalat tarvittaessa. Aseta pekoniviipaleet ja kalat taikinaympyröille. Mausta.

Sulje kukot.

Voit halutessasi jauhottaa pinnan ruisjauhoilla.

Paista kukot

Voitele kukot voisulalla.

Kääri kukot leivinpaperiin ja folioon ja anna hautua vielä hetken aikaa uunin jälkilämmössä.  

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: PitaleipäKoko Suomi leipoo: Kasperin LohituulihatutKoko Suomi leipoo: Kolmen juuston hachapuriKoko Suomi leipoo: SitruunatartalettiKoko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – KarjalanpiirakatKoko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Kaurarieskaset
Koko Suomi leipooLeivontaKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti