Koko Suomi leipoo: Kalakukkoset

KSL: Tekninen tehtävä jakso 10 Kalakukkoset
Warner Bros. International Television Production Finland

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kymmenennen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat kalakukkosia. Reseptistä tulee 12 kalakukkosta.

Kuoritaikina

  • 180 g vesi 180 g
  • 230 g ruisjauho 230 g
  • 50 g vehnäjauho 50 g
  • suolaa

Täyte

  • 140 g pekoni n.140 g
  • 300 g kalaa n. 300 g
  • Mausta haluamallasi tavalla

Valmistusohje

Kaulitse taikinasta ympyröitä.

Esikäsittele kalat tarvittaessa. Aseta pekoniviipaleet ja kalat taikinaympyröille. Mausta.

Sulje kukot.

Voit halutessasi jauhottaa pinnan ruisjauhoilla.

Paista kukot

Voitele kukot voisulalla.

Kääri kukot leivinpaperiin ja folioon ja anna hautua vielä hetken aikaa uunin jälkilämmössä.  


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!