Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kymmenennen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat kalakukkosia. Reseptistä tulee 12 kalakukkosta.

Kuoritaikina

  • 180 g vesi 180 g
  • 230 g ruisjauho 230 g
  • 50 g vehnäjauho 50 g
  • suolaa

Täyte

  • 140 g pekoni n.140 g
  • 300 g kalaa n. 300 g
  • Mausta haluamallasi tavalla

Valmistusohje

Kaulitse taikinasta ympyröitä.

Esikäsittele kalat tarvittaessa. Aseta pekoniviipaleet ja kalat taikinaympyröille. Mausta.

Sulje kukot.

Voit halutessasi jauhottaa pinnan ruisjauhoilla.

Paista kukot

Voitele kukot voisulalla.

Kääri kukot leivinpaperiin ja folioon ja anna hautua vielä hetken aikaa uunin jälkilämmössä.  


 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja