TOIMI NÄIN: Valmista kronitsien ja pasteijojen taikina. Lämmitä voi huoneenlämpöiseksi ja sekoita siihen taikinakoukulla jauhot. Muotoile leivinpaperin välissä neliöksi. Sekoita kaikki muut ainekset taikinakoukulla keskenään. Muotoile taikinasta neliö ja siirrä 20-asteinen voi vinottain taikinan keskelle. Nipistä reunat kiinni ja kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen ja taita kolmeen osaan. Vuoraa kelmulla. Jäähdytä pakkasessa 5 min ja jääkaapissa 5 min. Toista sama vielä kahdesti. Viimeisen kerran jälkeen anna jäähtyä jääkaapissa 20 min. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Valmista tyrnikiisseli. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi ja siirrä kattilan liedelle. Kuumenna miedolla lämmölle kiehuvaksi ja kun seos muodostaa isoja kuplia siirrä se toiseen astiaan jäähtymään.
Valmista gluteeniton kakkupohja. Lämmitä maitoa miedolla lämmöllä ja lisää siihen psyllium voimakkaasti sekoittaen. Kuori ja pilko raparperit pieniksi paloiksi. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen psylliummaitoa ja kuivia aineita. Kääntele lopuksi nuolijalla raparperit joukkoon. Jaa kahteen leivinpaperilla vuorattuun PME-vuokaan (halkaisija 10-12 cm). Paista uunin alatasolla 40-50 minuuttia tai kunnes tikku tulee puhtaana ulos. Jäähdytä.
Valmista vegaanisen leivoksen pohjat. Vuoraa kaksi 10-12 cm halkaisijan PME kakkuvuokaa leivinpaperilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää öljy ja vesi. Sekoita valkoviinietikka iKaffeen ja lisää taikinaan. Kaada seos tasaisesti kakkuvuokiin ja paista 40-50 minuuttia uunin alatasolla tai kunnes tikku tulee puhtaana ulos. Jäähdytä.
Valmista raparperihilloke. Kuori ja pilko raparperit ja lisää ne hillosokerin kanssa kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Säästä raparperien kuoret ja paahda suikaleita 6-8 minuttia 200 asteeessa. Näistä tulee koriste kakun päälle. Valmista kreemi vegaanisiin leivoksiin. Liota cashewpähkinöitä vähintään 4 tuntia tai keitä ne runsaassa vedessä 10 min. Valuta vesi pois ja lisää tehosekoittimeen. Lisää loputkin aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin.
Kauli jäähtynyt taikina 1 cm:n paksuiseksi levyksi ja ota siitä 4 cm halkaisijan ympyrän mallisella muotilla 12 palaa ja aseta sivuun. Lopusta taikinasta leikkaa 4 cm x 4 cm neliöitä pasteijoita varten. Paista pyöreitä palasia rapsiöljyssä (180 C) 2-3 minuuttia/puoli ja aseta jäähtymään. Kuorruta kronitsipohjat sokerilla. Leikkaa vuohenjuustosta 0,5 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne munalla voidellun pasteijaneliön päälle. Ripottele päälle noin 1 rkl suppilovahveroita. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneen pasteijan päälle tuoretta timjamia.