TAIKINAN VALMISTUS: Mittaa kulhoon maitorahka ja kuivat aineet, sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää pehmeä paloiteltu voi nopeasti sekoittaen. Älä vaivaa voita kokonaan taikinan sekaan vaan jätä voi hieman rakeiseksi. Muotoile tasaisesta massasta suorakaiteen muotoinen ja vuoraa taikina kelmulla ja siirrä jääkaappiin viilentymään.
TÄYTTEEN VALMISTUS: Pilko kaalista ja sienestä pientä tasaista kuutiota ja hienonna sipuli pieneksi silpuksi. Laita kaali ja laakerinlehdet kasariin. Kuullota kaalista ylimääräinen neste pois, se on valmista, kun määrä on noin puolittunut. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Samalla voit kuullottaa sipulit paistinpannulla noin 50 g voin kanssa, jonka jälkeen lisää sienet sipulien sekaan. Kuullota sieniä ja sipulia niin kauan, että pintaan tulee vähän väriä Sekoita kaali, sienet ja sipuli sekaisin kasarissa ja lisää sinne suola, pippuri, meirami ja siirappi. Sekoita ainekset hyvin. Jäähdytä täyte

