PORKKAKAKKUPOHJAT: Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista vuoan pohjan kokoinen ympyrä (x3) ja laita ne vuokien pohjalle (kakkupohja paistetaan kolmessa vuoassa). Sekoita kulhossa sokeri, kaneli ja muskotti. Sekoita joukkoon öljy. Lisää kananmunat sekä vanilja ja sekoita tasaiseksi. Sekoita toisessa kulholla jauhot, ruokasooda, leivinjauhe ja suola. Lisää kuivat aineet märkien joukkoon siivilän läpi ja sekoita seos tasaiseksi. Lisää lopuksi porkkanaraaste ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kolmeen kakkuvuokaan, halkaisijaltaan 20 cm ja paista uunin keskitasolla 30 –35 min. Tarkkaile kypsymistä ja paiston loppupuolella, koita kakun kypsyyttä esimerkiksi puutikulla. Anna pohjien jäähtyä vuoissa vähän aikaa ja sen jälkeen ritilällä.
