KUPPIKAKKUPOHJA: Kuumenna uuni 180 asteeseen. Aseta muffinssipellille halkaisijaltaan erikokoisia vuokia. Kolme Ø 7 cm, viisi Ø 6 cm ja neljä Ø 5 cm vuokaa. Paperivuokia on hyvä olla päällekkäin kaksi kappaletta, jotta kuppikakkupohjat säilyttävät paiston aikana paremmin muotonsa. Vaihtoehtoisestimuodon varmistamiseen voi käyttää silikonimuotteja, joiden sisään laittaa paperimuotin. Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset.• Vatkaa voi ja sokerit vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset yksitellen voi-sokeriseokseen. Mittaa tuorejuusto kulhoon ja notkista mikrossa. Kaada kerma tuorejuuston sekaan pienissä erissä ja sekoita tasaiseksi. Lisää seos voisokeri-munavaahtoon kevyesti sekoittaen.
