KUPPIKAKKU: Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen, koko ajan vatkaten. Pilko korianteri pieneksi ja sekoita jauhoihin. Sekoita kuivat aineet keskenään Lisää voi-sokerivaahdon joukkoon, älä vatkaa vaan sekoita. Lisää lopuksi kylmä maito. Laita taikina pursotinpussiin ja jaa taikina kahteentoista (12) kuppikakku- tai muffinssivuokaan. Pursota taikina vuoan reunoille, jotta tilaa jää tuorejuustotäytteelle keskelle.
TÄYTE: Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja laita pursotinpussiin. Pursota täytettä taikinan keskelle. Paista kuppikakkuja 175 asteisessa uunnissa n. 14 min.
KUORRUTUS: Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaamalla koko ajan. Lisää tuorejuusto joukkoon, mutta älä vatkaa enää voimakkaasti vaan sekoita tuorejuusto massan joukkoon. Lisää tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
KORISTELU: Värjää sokerimassat emojiin tekoa varten etukäteen, keltainen, punainen, musta ja vihreä. Tee valmiiksi emojiit sokerimassasta. Pursota kuorrutetta kauniisti, kiertämällä jäähdytettyä kuppikakkua. Koristele lopuksi kakut tekemilläsi emoji-koristella.