KAKKUPOHJA: Pese, kuori ja raasta porkkanat. Rouhi saksanpähkinät. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Lisää munasokerivaahtoon öljy, porkkanaraaste, kuivat aineet ja pähkinärouhe. Kaada tasan 4 x Ø 20 cm voideltuihin irtopohjavuokiin ja paista kiertoilmalla 165 asteessa 25 min. Jäähdytä hyvin.
KOSTUTUS: Kiehauta vesi ja sokeri. Lisää sitruunamehu ja jäähdytä.
TÄYTE: Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vatkaa tuorejuusto sileäksi ja lisää sitruunan kuoriraaste. Vatkaa kerma erillisessä kulhossa vaahdoksi. Kaada suklaa tuorejuuston sekaan ja sekoita hyvin. Lisää vielä kermavaahto varovasti käännellen.
MARENKIVOIKREEMI: Vatkaa pallovispilällä valkuaisia ja sokeria vesihauteessa, kunnes valkuaiset kypsyvät (60 ºC). Siirrä monitoimikoneeseen ja vaahdota voimakkaasti, kunnes seos jäähtyy. Vähennä nopeutta ja lisää huoneenlämpöinen voi vähitellen joukkoon. Lisää vaniljasokeri. Jatka vatkaamista, kunnes kreemi on vaaleaa ja kuohkeaa. Jaa kreemi kahteen osaan. Jaa toinen osista vielä kolmeen osaan ja värjää persikalla, pinkillä ja vihreällä pastavärillä.
VOHVELIPITSI: Revi vohvelipaperi kapeaan astiaan ja kaada päälle vesi. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Annostele n. 2 rkl verran massaa kuumalle, kuivalle paistinpannulle. Levitä lastalla tasaiseksi ja anna veden haihtua. Nosta valmis pitsi pöydälle odottamaan.
KAKUN KOKOAMINEN JA KORISTELU: Jaa kaikki 4 kakkupohjaa puoliksi, jolloin sinulla on 8 pohjaa eli 4 pohjaa/kakku. Kokoa kakut kakkupahvien päälle. Pienennä ylemmän kakun kakkupahvia, jotta se ei näy valmiissa kakussa. Kiinnitä reunan ympärille reunakalvo. Kostuta pohjat sitruunavedellä ja täytä valkosuklaamoussella. Ripottele moussen päälle runsaasti kohmeisia puolukoita. Laita täytetyt kakut (4 pohjaa, 3 täytekerrosta) hetkeksi kylmään, jolloin täyte asettuu. Laita alempaan kakkuun kolme kakkutukea. Huomaa, että kakkutukien tulee olla yhtä pitkät, jotta kakusta tulee suora. Nosta ylempi kakku kakkupahveineen niiden päälle. Levitä kakun pintaan ensin murukerros marenkivoikreemistä. Koveta kylmässä. Levitä varsinaisen kuorrutekerros. Jätä pintaan tekstuuria. Tee kakun reunaan pinkillä kreemillä sabluunan avulla kuviota. Pursota persikalla kreemillä kakun pintaan unisiepparin kehikko. Pursota kehikosta roikkuvia makrameesulkia ja -solmuja pinkillä, persikalla ja vihreällä kreemillä. Muovaile sokerimassasta erikokoisia nappeja. Koristele napit lehtikullalla ja kiinnitä kakun sivulle. Lisää vadelmamurua kakun sivulle. Rutistele vohvelipitsit muotoonsa ja tee niistä ruusuke kakun keskelle.
VINKKI: Kakusta tulee painava, joten sen siirtämistä helpottavat kunnon kakkutuet ja paksu kakkupahvi alimmaisena.