Nypi 1/3 voista kuutioituna jauhojen kanssa. Liuota hiiva hyvin maidon sekaan ja sekoita neste sekä suola voi-jauhoseoksen sekaan. Nosta taikina pois kulhosta ja vaivaa pöydällä vähintään 5 minuuttia niin, että taikina on kimmoisa ja sitkeä.
Muotoile taikina suorakaiteen muotoiseksi ja kääri tuorekelmuun. Pakasta taikinaa kunnes on selkeästi jäähtynyt.
Leikkaa kylmästä jäljellä olevasta voista terävällä veitsellä ohuita siivuja ja laita ne jääkaappiin odottamaan.
Tee suklaatahna pakastusaikoina (Ohje reseptin lopussa)
Ota taikina pakkasesta ja kauli siitä nokallaan oleva neliö. Käytä vehnäjauhoa kaulinnassa apuna kaikissa kaulintavaiheissa, ettei taikina tartu pöytää ja tee reikiä voitaskulle. Laita neliön sisään kylmät voiviipaleet neliöksi niin, että reunat riittää muodostamaan ”kirjekuoren” voin päälle. Käännä reunat muodostuneen neliön päälle niin, että taikina on kolmessa kerroksessa. Kauli taikina suureksi suorakaiteeksi (n.50 x30) ja taita taas 1/3 osa keskelle molemmilta reunoilta. Kääri taikina tuorekelmuun ja pakasta 10 minuuttia. Toista kauliminen, taittelu ja pakastaminen 4–6 kertaa.
