Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Bebeleivokset

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 21.01.2019 20:50

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden yhdeksännen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat Bebe-leivoksia. Reseptistä tulee noin 12 leivosta.

Muromassa

  • 50 g voi
  • 40 g sokeri
  • 20 g kananmuna
  • 95 g vehnäjauho

Voikreemi

  • 220 g voi (suolaton)
  • 55 g sokeri
  • 80 g vesi
  • vadelma-aromia
  • (väriaine)

Kuorrutus

  • pomada

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä haaleaksi. Vatkaa voi vaahdoksi ja lisää sokeriliemi siihen ohuena nauhana.

Mausta vadelma-aromilla. Tarvittaessa värjää punaisella elintarvikevärillä.

Vuoraa bebekupit muromassalla.

Anna niiden olla hetki kylmässä tai pakkasessa.

Pistele pohjiin reikiä.

Paista murokupit.

Irrota vuoista.

Jäähdytä.

Laita murokupin pohjalle vadelmahilloa.

Täytä murokupit maustetulla voikreemillä.

Laita bebet kylmään tai pakkaseen.

Lämmitä pomada 40 - 45 asteiseksi, lisää tarvittaessa vettä. Värjää pomada vaaleanpunaiseksi.


Dippaa bebekuppien pinta pomadassa niin, että voikreemi peittyy. 

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Calician ja Riitan jouluinen fudgeKoko Suomi leipoo: Lauran jouluiset toffee namusetKoko Suomi leipoo: Anne-täytekeksiKoko Suomi leipoo: Backbyn hätävarakakkuKoko Suomi leipoo: JuustokakkuKoko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Mazariinileivos
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti