Mainos
Mainos

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden yhdeksännen jakson teknisessä tehtävässä kilpailijat leipoivat Bebe-leivoksia. Reseptistä tulee noin 12 leivosta.

Muromassa

  • 50 g voi
  • 40 g sokeri
  • 20 g kananmuna
  • 95 g vehnäjauho

Voikreemi

  • 220 g voi (suolaton)
  • 55 g sokeri
  • 80 g vesi
  • vadelma-aromia
  • (väriaine)

Kuorrutus

  • pomada

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä haaleaksi. Vatkaa voi vaahdoksi ja lisää sokeriliemi siihen ohuena nauhana.

Mausta vadelma-aromilla. Tarvittaessa värjää punaisella elintarvikevärillä.

Vuoraa bebekupit muromassalla.

Anna niiden olla hetki kylmässä tai pakkasessa.

Pistele pohjiin reikiä.

Paista murokupit.

Irrota vuoista.

Jäähdytä.

Laita murokupin pohjalle vadelmahilloa.

Täytä murokupit maustetulla voikreemillä.

Laita bebet kylmään tai pakkaseen.

Lämmitä pomada 40 - 45 asteiseksi, lisää tarvittaessa vettä. Värjää pomada vaaleanpunaiseksi.

Dippaa bebekuppien pinta pomadassa niin, että voikreemi peittyy. 

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja