Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Backbyn hätävarakakku

Julkaistu 23.11.2020 20:30

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman toisessa jaksossa tehtiin Backbyn hätävarakakku

Kuivakaapin tyhjennys brownie

  • 75 g fariinisokeria
  • 75 g sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 150 g voita
  • 150 g tummaa suklaata
  • 120 g Sunnuntaierikoisvehnäjauhoja
  • 6 g suolaa
  • ¾ tl leivinjauhetta
  • 30 g rouhittuja pähkinöitä
  • 100 g pakastevadelmia, Pakkasmarja
  • Käytä pohjassa lisäksi yhtä raaka-ainetta, jota käytät myös koristelussa.
  • (Irtopohjavuoka n. 24 cm)

Valmistusohje

OHJE: Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Ruskista voi kattilassa ja kaada kuumana suklaan päälle, sekoita tasaiseksi ja siirrä sivuun.Vatkaa kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Nostele 1/3 munasokerivaahdosta hieman jäähtyneen suklaa-voiseoksen joukkoon, ja tämän jälkeen nostele seos takaisin 2/3 munasokerivaahdon joukkoon. Nostele tasaiseksi ja siivilöi jauhot, suola ja leivinjauhe massan joukkoon. Lopuksi sekoita vielä valitsemasi raaka-aine, pähkinät ja jäiset vadelmat massan joukkoon. Laita valmis massa irtopohjavuokaan ja paista n.18 -20 minuuttia tai kunnes pohja on juuri ja juuri kypsynyt, mutta keskeltä vielä super kostea. Jäähdytä valmis pohja hyvin ennen käyttöä.

KORISTELU: Valmista tarjolla olevista raaka-aineista haluamasi täytteet ja koristeet. Ole luova ja hullu!

Lisää aiheesta:

Suolakinuski-suklaajuustokakkuKoko Suomi leipoo: Trooppiset juustokakkuset, Janin reseptiKoko Suomi leipoo: Kasperin Laku-sitruunakakkuKoko Suomi leipoo: Eliaksen ja Amandan Jouluinen suklaatoffeeSuklaafondantSuklainen fudgekakku
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti