TOIMI NÄIN: Valmista pohjat. Piirrä lyijykynällä ympyrämuottia hyödyntäen neljä ympyrää (irti toisistaan) leivinpaperille ja käännä paperi pellille. Laita uuni lämpenemään 125 asteeseen. Mittaa valkuaiset. Siivilöi isoon kulhoon tomusokeri ja mantelijauhe. Lisää toinen valkuaisneste mantelisokeriseokseen ja sekoita nuolijalla tasaiseksi. Lisää väri ja siirrä sivuun. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna miedolla lämmöllä 115 asteeseen. Sillä aikaa siirrä toinen valkuaisosio yleiskoneen kulhoon ja kun sokerisiirappi on 115 asteista, ala vatkata valkuaista yleiskoneella. Kun sokerisiirappi on 122 asteista ota se pois liedeltä kaada ohuena nauhana valkuaisvaahdon joukkoon. Sekoita niin kauan, kunnes marenki on kädenlämpöistä. Nostele nuolijalla mantelisokeriseos ja marenki yhdeksi massaksi, kunnes sen koostumus on laavamaista.
