Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Klassinen bolognesekastike Kari Aihisen tapaan

MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 11.10.2021 13:42

MTV LIFESTYLE

Klassinen bolognesekastike olisi kaikkien hyvä osata. Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten tämä klassikko valmistuu.

Ainekset

  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 600 g naudan paistijauhelihaa
  • 2 tölkkiä kokonaisia säilyketomaatteja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • pastaa
  • parmesaania

Valmistusohje

(6 annosta)

1. Kuori ja pilko porkkanat ja selleri. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

2. Kuullota juurekset ja sipulit kattilassa ja mausta suolalla ja mustapippurilla. 

3. Lisää jauheliha kattilaan ja anna paistua kypsäksi.

4. Kaada viimeiseksi kattilaan tomaatit ja sekoita, jotta tomaatit rikkoontuvat.

5. Anna hautua kannen alla vähintään tunti, tai mielellään useampi tunti, sillä kastikkeen maku paranee pitkään haudutettaessa.

6. Tarjoa spagetin kanssa ja viimeistele annos parmesaaniraasteella.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta carbonara eli "darrapasta"Bolognesekastike Kari Aihisen tapaan – helppo reseptiPastaa ja oliivitomaattikastikettaPastaa ja paahtopaistikastikettaBolognesekastikeLok Lak
Kaappaus keittiössäKari AihinenPääruoatPastaPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kaappaus keittiössä
  • 11.10.202113:42
    Kari Aihinen

    Klassinen bolognesekastike Kari Aihisen tapaan

  • 11.10.202113:16
    Kari Aihinen

    Kermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaan

  • 22.04.202009:32
    Jauhelihakastike

    Bolognesekastike Kari Aihisen tapaan – helppo resepti

  • 15.04.202012:28
    Reseptit

    Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

  • 26.02.202013:03
    Munakas

    Täydellinen munakas Kari Aihisen tapaan