Kirsikkakakku kookoksella
Julkaistu
Hienostunut kakku, josta tulee vielä maukkaampi jäätelön kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
6-8 palaan
- 150 g voita
- 2 ½ dl tomusokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 2 kananmunaa
- 2 ¼ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- kypsiä kirsikoita
- kookosta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi, sokeri ja sitruunankuori monitoimikoneessa. Erottele keltuaiset valkuaisista ja lisää valkuaiset taikinaan. Lisää jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele taikinaan. Levitä taikina voideltuun vuokaan. Poista marjoista kivet ja laita ne tiiviisti vuokaan. Ripottele päälle kookosta.
3. Paista uunissa n. 45 minuuttia. Nautitaan vastapaistettuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut