Kirsikat rommissa
Kun ladot erilaisia marjoja purkkiin ja kaadat päälle rommia, sitä kutsutaan romtopfiksi. Mutta pelkät kirsikatkin ovat herkullisia. Tarjoile jäätelön kanssa, tai koristele näillä kakku.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kuudelle
- 1 l kypsiä kirsikoita
- 6 dl kidesokeria
- rommia niin että marjat peittyvät
Valmistusohje
1. Lado marjoja ja sokeria lasipurkkiin. Kaada päälle rommia niin että marjat peittyvät. Sulje kansi. Säilytä jääkaapissa. Marjat ovat valmiita n. 3 viikon kuluttua. Sekoittele muutaman kerran maustumisaikana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa