Kinkkupyttipannu

Pyttipannu toimii aina. Kesäkurpitsa tekee siitä mehukkaamman.

Neljälle-viidelle

  • 1 l raakoja perunoita, pieninä kuutioina
  • 1 pieni kesäkurpitsa, pieninä kuutioina
  • 2 keltasipulia, pieninä kuutioina
  • 5-6 dl kinkuntähteitä, kuutioituina
  • 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • munankeltuaisia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paista perunat, kesäkurpitsa, sipuli ja kinkku erikseen ja sekoita sitten. Sekoita mukaan ruohosipuli, mausta. Tarjoile munankeltuaisten kera kuorissaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!