Kinkkupyttipannu
Julkaistu
Pyttipannu toimii aina. Kesäkurpitsa tekee siitä mehukkaamman.
Neljälle-viidelle
- 1 l raakoja perunoita, pieninä kuutioina
- 1 pieni kesäkurpitsa, pieninä kuutioina
- 2 keltasipulia, pieninä kuutioina
- 5-6 dl kinkuntähteitä, kuutioituina
- 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
- munankeltuaisia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Paista perunat, kesäkurpitsa, sipuli ja kinkku erikseen ja sekoita sitten. Sekoita mukaan ruohosipuli, mausta. Tarjoile munankeltuaisten kera kuorissaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Vappu Pimiän minestronekeitto