Mainos
Mainos

Pyttipannu toimii aina. Kesäkurpitsa tekee siitä mehukkaamman.

Neljälle-viidelle

  • 1 l raakoja perunoita, pieninä kuutioina
  • 1 pieni kesäkurpitsa, pieninä kuutioina
  • 2 keltasipulia, pieninä kuutioina
  • 5-6 dl kinkuntähteitä, kuutioituina
  • 3 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • munankeltuaisia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paista perunat, kesäkurpitsa, sipuli ja kinkku erikseen ja sekoita sitten. Sekoita mukaan ruohosipuli, mausta. Tarjoile munankeltuaisten kera kuorissaan.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.