Kinkku-kasviskiusaus
Maukas kinkku-kasviskiusaus valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. Kokeile helppoa reseptiä.
Ainekset
- 600 g perunoita suikaleina
- 250 g palvikinkkua suikaleina
- 200 g kasvissuikaleita (pakastepussi)
- 3 valkosipulin kynttä
- 3 dl lihalientä
- 3 dl maitoa
- 1 kananmuna
- 2 tl suolaa
- mustapippuria
- persiljaa
Valmistusohje
Sekoita peruna, kinkku ja kasvissuikaleet uunivuuassa keskenään ja mausta hyvin. Sekoita toisessa kulhossa lihaliemi, maito sekä muna ja kaada uunivuokaan nesteeksi. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin tunnin ajan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa