Kim Mikkolan pororuoka valmistuu näin:
1. vaihe
Kuumenna uuni 100 asteeseen. Levitä poronkäristys leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pelti lämmenneeseen uuniin. Anna poron kypsyä ja kuivua n. 2 tuntia. (Halutessasi voit savustaa "kuivaa" käryä). Paista pekoni pannulla. Säästä rasva.
2. vaihe
Poron ollessa uunissa, on aika kuoria ja kuutioida (brunoise) shalotti, inkivääri, valkosipuli. (Halutessasi, voit myös käyttää tehosekoitinta - lisää tällöin myös öljy ja mausteet mukaan). Kuutioi pekoni.
3. vaihe
Poro, mausteet ja öljy tehosekoittimessa keskenään sekaisin. Kaada seos kattilaan. Lisää rasva pekonien paistamisesta. Lisää poro. Anna hautua 1-2h (voi myös hauduttaa pidempään)
