Mainos
Mainos

Ainekset

  • 400 g säilykekikherneitä
  • 1 sipuli
  • 8 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa
  • pippuria
  • 80 g savustettua poroleikkelettä
  • tuoretta kirveliä

Valmistusohje

Hienonna ja kuullota sipuli kattilassa. Lisää kikherneet ja kanaliemi. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Lisää kerma, nosta kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Leikkaa poroleikkele ohuiksi suikaleiksi. Annostele keitto kulhoihin ja ripottele porosuikaleet päälle. Koristele lopuksi kirvelillä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.