Mainos
Mainos

MTV3 Huomenta Suomen kesäkeittiössä Oula ja Pekka innostuivat tänään itämaisista mausteista ja niinpä perinteinen porsaan kassler sai rinnalleen kiinalaisia makuja. Kassler eli porsaan luuton etuselkä eli niska on muodoltaan fileemäinen etuselän paistiosa. Kassler on hinnaltaan edullista ja mureaa lihaa, josta syntyy helposti makoisaa ruokaa mökilläkin.

Ainekset

  • 500 g porsaan kassleria
  • tomaattipyreetä
  • tomaattia
  • sipulia
  • tähtianista
  • kanelia
  • neilikkaa
  • laakerinlehti
  • soijaa
  • timjamia
  • vettä
  • kevätsipulia
  • smetanaa

Keitinliemi

  • vettä
  • tähtianista
  • kanelia
  • neilikkaa
  • laakerinlehti
  • soijaa
  • timjamia

Valmistusohje

Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta . Lisää pannulle voita, josta saat samalla kastikkeen lihalle. Valele myös kassleria kastikkeella.

Paista sipulit toisella pannulla. Lisää tomaattipyree ja sekoita hyvin pannulla. Kalttaa tomaatit ja lisää ensin pannulle sisus ja sen jälkeen tomaatin liha. Lisää smetanaa ja lopuksi kevätsipulin vartta.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.