Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kiinalainen possu

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 500 g porsaan kassleria
  • tomaattipyreetä
  • tomaattia
  • sipulia
  • tähtianista
  • kanelia
  • neilikkaa
  • laakerinlehti
  • soijaa
  • timjamia
  • vettä
  • kevätsipulia
  • smetanaa

Keitinliemi

  • vettä
  • tähtianista
  • kanelia
  • neilikkaa
  • laakerinlehti
  • soijaa
  • timjamia

Valmistusohje

Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta . Lisää pannulle voita, josta saat samalla kastikkeen lihalle. Valele myös kassleria kastikkeella.

Paista sipulit toisella pannulla. Lisää tomaattipyree ja sekoita hyvin pannulla. Kalttaa tomaatit ja lisää ensin pannulle sisus ja sen jälkeen tomaatin liha. Lisää smetanaa ja lopuksi kevätsipulin vartta.

MTV3 Huomenta Suomen kesäkeittiössä Oula ja Pekka innostuivat tänään itämaisista mausteista ja niinpä perinteinen porsaan kassler sai rinnalleen kiinalaisia makuja. Kassler eli porsaan luuton etuselkä eli niska on muodoltaan fileemäinen etuselän paistiosa. Kassler on hinnaltaan edullista ja mureaa lihaa, josta syntyy helposti makoisaa ruokaa mökilläkin.

Lisää aiheesta:

Haudutettua lampaan tai karitsan lapaaPasta frutti di mareBolognesekastikeItalialainen paistiPörköltKylmää kassleria pinjansiemen-basilikakastikkeessa
KiinalaistaKananmunatonVideoreseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kiinalaista
  • 05.01.201512:21
    Tortillat

    Kevyet kana-salaattiwrapit – helppo jauheliharuoka valmistuu vartissa!

  • 18.02.201300:00
    Ankkaa

    Hoisin ankanrintaa

  • 18.02.201300:00
    Ankkaa

    Pekingin ankka

  • 18.02.201300:00
    Tofukeitto

    Tofu-nuudelikeitto

  • 18.02.201300:00
    Tofukeitto

    Tofukeitto rapupuikoilla ja pinaatilla