Kiinalainen possu
MTV3 Huomenta Suomen kesäkeittiössä Oula ja Pekka innostuivat tänään itämaisista mausteista ja niinpä perinteinen porsaan kassler sai rinnalleen kiinalaisia makuja. Kassler eli porsaan luuton etuselkä eli niska on muodoltaan fileemäinen etuselän paistiosa. Kassler on hinnaltaan edullista ja mureaa lihaa, josta syntyy helposti makoisaa ruokaa mökilläkin.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g porsaan kassleria
- tomaattipyreetä
- tomaattia
- sipulia
- tähtianista
- kanelia
- neilikkaa
- laakerinlehti
- soijaa
- timjamia
- vettä
- kevätsipulia
- smetanaa
Keitinliemi
- vettä
- tähtianista
- kanelia
- neilikkaa
- laakerinlehti
- soijaa
- timjamia
Valmistusohje
Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta . Lisää pannulle voita, josta saat samalla kastikkeen lihalle. Valele myös kassleria kastikkeella.
Paista sipulit toisella pannulla. Lisää tomaattipyree ja sekoita hyvin pannulla. Kalttaa tomaatit ja lisää ensin pannulle sisus ja sen jälkeen tomaatin liha. Lisää smetanaa ja lopuksi kevätsipulin vartta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa