Kievin kanaa

Yllätä äiti äitienpäivänä maukkaalla Kievin kanalla. Kanan lisukkeena tarjoiltavaan riisiin saat niin väriä kuin makuakin lisäämällä sen joukkoon silputtua paprikaa ja persiljaa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 25 g voita
  • 1 kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • 0,5 l rypsiöljyä
  • riisiä
  • pala paprikaa
  • nippu persiljaa

Valmistusohje

Nuiji broilerinfileet ohuiksi leikkeiksi. Levitä ne lautaselle ja sekoita maustevoi.

Murskaa valkosipuli ja silppua persilja. Sekoita ne voin kanssa. Levitä voi broilereiden päälle.

Käännä fileet kahtia ja leivitä ne: pyöräytä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Paista täytetyt leikkeet öljyssä kypsiksi.

Keitä riisi ja sekoita siihen väriksi paprika- ja persiljasilppua.

Äitienpäivän aterian alkuruoaksi voit kokeilla

Parhaat ruokaohjelmat