Kievin kanaa
Yllätä äiti äitienpäivänä maukkaalla Kievin kanalla. Kanan lisukkeena tarjoiltavaan riisiin saat niin väriä kuin makuakin lisäämällä sen joukkoon silputtua paprikaa ja persiljaa.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 3 valkosipulinkynttä
- 25 g voita
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl korppujauhoja
- suolaa
- 0,5 l rypsiöljyä
- riisiä
- pala paprikaa
- nippu persiljaa
Valmistusohje
Nuiji broilerinfileet ohuiksi leikkeiksi. Levitä ne lautaselle ja sekoita maustevoi.
Murskaa valkosipuli ja silppua persilja. Sekoita ne voin kanssa. Levitä voi broilereiden päälle.
Käännä fileet kahtia ja leivitä ne: pyöräytä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Paista täytetyt leikkeet öljyssä kypsiksi.
Keitä riisi ja sekoita siihen väriksi paprika- ja persiljasilppua.
Äitienpäivän aterian alkuruoaksi voit kokeilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje