Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevyt vadelma-tuorejuustopiirakka

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • Isohko piirakkavuoallinen, halkaisija noin 28 cm.

Pohja

  • 2 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1½ dl Myllyn Paras kaura- tai pikakaurahiutaleita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl sokeria
  • ½ dl pullomargariinia tai sulatettua rasvaa
  • 1 dl kevytkermavalmistetta
  • 1 muna

Päälle

  • noin 4 dl vadelmia

Tuorejuustotäyte

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa (vähärasvaista)
  • 1 dl kevytkermavalmistetta
  • ½ dl sokeria
  • 1 muna
  • 1 tl vaniljasokeria

Leivitykseen

  • kaurahiutaleita tai korppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään, sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun (voit tehdä leivityksen myös kaurahiutaleilla) piirakkavuoan pohjalle.

Paista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Sekoita tuorejuustoseoksen ainekset. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle vadelmat ja niiden päälle juustoseos. Jatka paistamista 20–30 minuuttia.

Vadelmat ja tuorejuusto sopivat täydellisesti yhteen! Tämä piirakka on valmistettu kevyttuotteista ja pohjaan on lisätty terveellisiä kaurahiutaleita. Herkuttele hyvällä omallatunnolla!

VINKKI: Tuorejuuston tilalla voit käyttää rasvatonta maitorahkaa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Puolukka-kookosneliötMustikkapiirakka kermaviilitäytteelläKevyehkö mansikka-mustikka-tuorejuustopiirakkaKaura-toscapiirakkaHelppo marjapiirakkaHelppo marja-rahkapiirakka
VadelmapiirakkaMakeat leivonnaisetKevytMyllyn ParasLeivontaJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Vadelmapiirakka
  • 18.02.201300:00
    Mustikkapiirakka

    Marjapiirakka murutaikinaan

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Kesänraikas vadelmavaahtotorttu

  • 18.02.201300:00
    Torttu

    Ylellinen vadelmavaahtotorttu

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Vadelmia kauramuron ja vaniljajogurtin kera

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Vadelmavuoat