Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevätsipulia juustokastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nykyään kevätsipulia saa lähes vuoden ympäri. Tässä tarjoilemme sipulit klassisen juustokastikkeen kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 1 nippu kevätsipulia
  • suolaa ja vettä

Juustokastike

  • 3 rkl voita
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 5 dl kermamaitoa
  • 100 g emmentalraastetta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Juustokastike: Sulata voi kattilassa, sekoita mukaan jauhot. Lisää kermamaitoa vähän kerrallaan, samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen 3-5 minuuttia. Lisää juusto, suola ja pippuri, sekoita ja anna juuston sulaa kunnolla. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.

2. Puhdista sipulit ja laita ne kattilaan. Kuumenna siinä kevyesti suolattua vettä ja keitä n. 5 minuuttia, kunnes sipulit ovat täysin pehmeitä. Valuta lävikössä.

3. Asettele sipulit lämpimälle tarjoiluvadille ja kaada juustokastike päälle.

Lisää aiheesta:

Syksyinen sipulikeittoTillimuhennettua perunaa ja béchamelkastikeKeitettyjä sipuleita voin keraSipulikeitto ranskalaisittainCrème VichyssoiseGratinoitu kukkakaali paistetun läskin kera
KasvislisukeAlkuruoatKananmunatonKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit