Keväinen kasvismunakas

Resepti on kirjasta Bob Harper: Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

AINEKSET

  • vuokasprayta
  • Munaseosta (esim. miehille 5 valkuaista ja 1 keltuainen, naisille 3 valkuaista ja 1 keltuainen)
  • 0,6 dl pilkottuja tomaatteja
  • 0,6 dl pilkottua kesäkurpitsaa
  • 0,6 dl pilkottua punaista paprikaa
  • 1,2 dl pilkottua tuoretta pinaattia
  • 1 englantilainen täysjyvämuffini tai viipale täysjyväleipää,
  • paah­dettuna

Valmistusohje

OHJEET:

1. Suihkuta keskikokoiselle paistinpannulle ruokaöljyä. Esilämmitä keskilämmöllä.

2. Yhdistä munat ja kasvikset keskikokoisessa kulhossa.

3. Kaada seos pannulle ja kypsennä keskilämmöllä useita minuutteja välillä reunoja nostellen, jotta kananmuna pääsee valumaan pannulle.

Taita ja litistä lastalla.

4. Käännä kertaalleen ja kypsennä vielä minuutti.

5. Tarjoile paahdetun englantilaisen täysjyvämuffinin kera.

RAVINTOSISÄLTÖ:

5 + 1 = 308 kilokaloria, 32 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

3 + 1 = 274 kilokaloria, 24 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!