Keväinen kasvismunakas
Resepti on kirjasta Bob Harper: Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
- Ruokavalio: Kevyt
AINEKSET
- vuokasprayta
- Munaseosta (esim. miehille 5 valkuaista ja 1 keltuainen, naisille 3 valkuaista ja 1 keltuainen)
- 0,6 dl pilkottuja tomaatteja
- 0,6 dl pilkottua kesäkurpitsaa
- 0,6 dl pilkottua punaista paprikaa
- 1,2 dl pilkottua tuoretta pinaattia
- 1 englantilainen täysjyvämuffini tai viipale täysjyväleipää,
- paahdettuna
Valmistusohje
OHJEET:
1. Suihkuta keskikokoiselle paistinpannulle ruokaöljyä. Esilämmitä keskilämmöllä.
2. Yhdistä munat ja kasvikset keskikokoisessa kulhossa.
3. Kaada seos pannulle ja kypsennä keskilämmöllä useita minuutteja välillä reunoja nostellen, jotta kananmuna pääsee valumaan pannulle.
Taita ja litistä lastalla.
4. Käännä kertaalleen ja kypsennä vielä minuutti.
5. Tarjoile paahdetun englantilaisen täysjyvämuffinin kera.
RAVINTOSISÄLTÖ:
5 + 1 = 308 kilokaloria, 32 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa
3 + 1 = 274 kilokaloria, 24 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan