Kesäpasta
Saran värikäs kesäpasta saa potkua mausteisesta chorizo-makkarasta! Valmiin pastan päälle murustellaan reilusti vuohenjuustoa. Kokeile reseptiä!
Ainekset
- 200 g spagettia
- 1/4 dl oliiviöljyä
- 1 rkl valkosipulia raastettuna
- 100 g chorizo-makkaraa, suikaleiksi leikattuna
- 35 g kapriksia
- 100g mustia oliiveja
- loraus valkoviiniä
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 nippu tuoretta basilikaa
- 60 g vuohenjuustoa, murennettuna
Valmistusohje
Kaada kattilaan tai paistinpannulle 1/4dl oliiviöljyä, lisää joukkoon valkosipuli, kaprikset, chorizo-suikaleet ja oliivit.
Kaada aineksien sekaan reilu loraus valkoviiniä, jonka jälkeen lisää keitetty pasta. Freesaa aineksia niin, että aromit avautuvat ja ainekset sekoittuvat.
Lisää joukkoon vielä kirsikkatomaatit ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lopuksi koristele pasta basilikalla ja murennetulla vuohenjuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan