Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kermaiset puolukkatuutit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 annosta

  • 2 munaa
  • 100 g vehnäjauhoja
  • 100 g sokeria
  • ½ tl kanelia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl puolukkasurvosta
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita munat, sokeri, jauhot ja kaneli tasaiseksi taikinaksi. Piirrä leivinpaperiin haluamasi kokoisia ympyröitä.

2. Levitä ympyröihin ohut kerros taikinaa ja paista uunissa, kunnes vohvelit ovat keskeltä kullanruskeita ja reunoilta hieman tummempia. Ota pois uunista ja kierrä vohvelit tuuteiksi välittömästi ennen kuin ne jäähtyvät. Anna kovettua.

3. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon puolukkasurvos. Voit halutessasi korvata puolukat muilla marjoilla. Täytä tuutit puolukkakermalla ja asettele ne tarjoiluvadille. Koristele puolukkasurvoksella ja ripottele päälle tomusokeria.

Lisää aiheesta:

KakkuvohvelitRapeat vohvelitPienet karamellitarteletitVadelmavuoatMantelinen raparperikakkuPehmeät mantelikakut
Makeat vohvelitKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Nämä kermavaahdolla ja puolukkasurvoksella täytetyt vohvelituutit ovat takuuvarma jälkiruokasuosikki. Vohvelit säilyvät rapeina, kun ne täytetään juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat vohvelit
  • 30.06.202110:14
    Nopeat ja helpot

    Vohvelitaikina ja herkkuvohvelit: Katin ohjeella teet helpot vohvelit täytteineen

  • 16.01.201811:33
    Samassa liemessä

    Vissyvohvelit

  • 23.05.201714:58
    Makujen aamu

    Porkkanakakkuvohvelit ja kookoskermavaahtoa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kananmunattomat vohvelit hillolla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Laktoosittomat ja kananmunattomat vohvelit