Mainos

Kermainen maissimuhennos

maissi

Risto Mikkolan reseptillä säilykemaissista loihditaan muhennosta.

Ainekset

  • 1 prk säilykemaissia
  • 100 g sipulia, hienonnettuna
  • 2 rkl vaaleata Balsamicoa
  • 2 rkl Valio voita
  • 2,5 dl Valio maustettu ruokakerma sitruuna&pippuri
  • ½ pnt Järvikylän ruohosipulia, hienonnettuna
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Kuullota sipulit kevyesti voissa. Lisää maissi, Balsamicoa ja kermaa. Keitä 5 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella rouheiseksi. Aateloi maissimuhennos ruohosipulilla. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!