Keitetyt makkarat
Makkaran keittäminen voi olla oma taiteenlajinsa. Niitä ei saa nimittäin oikeasti keittää, silloin kuori halkeaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Neljälle
- 4 makkaraa
- vettä
- 1 laakerinlehti
- 3 kokonaista valkopippuria
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1 laakerinlehti
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi laakerinlehden ja pippurien kera. Suolaa ja lisää makkara. Anna veden juuri ja juuri poreilla ilman kantta 5 minuuttia.
2. Sammuta levy ja laita kansi päälle. Anna makkaran lämmetä tasaisesti 5-10 minuuttia. Tarjoile keitetty makkara keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta