Keitetyt makkarat
Makkaran keittäminen voi olla oma taiteenlajinsa. Niitä ei saa nimittäin oikeasti keittää, silloin kuori halkeaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Neljälle
- 4 makkaraa
- vettä
- 1 laakerinlehti
- 3 kokonaista valkopippuria
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1 laakerinlehti
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi laakerinlehden ja pippurien kera. Suolaa ja lisää makkara. Anna veden juuri ja juuri poreilla ilman kantta 5 minuuttia.
2. Sammuta levy ja laita kansi päälle. Anna makkaran lämmetä tasaisesti 5-10 minuuttia. Tarjoile keitetty makkara keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka