Mainos
Mainos

Makkaran keittäminen voi olla oma taiteenlajinsa. Niitä ei saa nimittäin oikeasti keittää, silloin kuori halkeaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 4 makkaraa
  • vettä
  • 1 laakerinlehti
  • 3 kokonaista valkopippuria
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1 laakerinlehti

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi laakerinlehden ja pippurien kera. Suolaa ja lisää makkara. Anna veden juuri ja juuri poreilla ilman kantta 5 minuuttia.

2. Sammuta levy ja laita kansi päälle. Anna makkaran lämmetä tasaisesti 5-10 minuuttia. Tarjoile keitetty makkara keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.