Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Kebab ja tomaattikastike Julkaistu 08.12.2022 13:43
Ainekset 1 sipulia 2-3 valkosipulinkynttä 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä ripaus chilijauhetta ripaus juustokuminaa 500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa ½ lihaliemikuutio tai kasvisliemikuutio mustapippuria myllystä 400 g kebablihaa Lisäksi riisiä tai ranskanperunoita Valmistusohje Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla tai kasarissa. Lisää kuuman öljyn joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet. Kääntele hetki ja lisää chilijauhe ja juustokumina käännellen. Lisää paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja murennettu liemikuutio.Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Tarkista maku. Tarjoa tomaattikastike kuumennettujen kebablastujen seurana tai lisää kebablastut tomaattikastikkeen joukkoon ja kuumenna. Tarjoa seuraksi Jasmiini- tai basmatiriisiä tai ranskanperunoita ja raikasta salaattia.
Kebabia löydät jo useimpien kauppojen pakastealtaasta. Valmista seuraksi maistuva tomaattikastike ja tarjoa vaikka viikonloppuherkuksi raikkaan salaatin ja riisin tai ranskanperunoiden kanssa.
29.8. 15:09
24.8. 08:01
24.8. 08:00
22.8. 09:25
22.8. 09:14
Lataa lisää