Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kebab ja tomaattikastike

MTV
Julkaistu 08.12.2022 13:43

MTV LIFESTYLE

  • Annosmäärä: 2–3 annosta

Ainekset

  • 1 sipulia
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • ripaus chilijauhetta
  • ripaus juustokuminaa
  • 500 g paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
  • ½ lihaliemikuutio tai kasvisliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • 400 g kebablihaa

Lisäksi

  • riisiä tai ranskanperunoita

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla tai kasarissa.
  3. Lisää kuuman öljyn joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet. Kääntele hetki ja lisää chilijauhe ja juustokumina käännellen.
  4. Lisää paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja murennettu liemikuutio.Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  5. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Tarkista maku.
  6. Tarjoa tomaattikastike kuumennettujen kebablastujen seurana tai lisää kebablastut tomaattikastikkeen joukkoon ja kuumenna.
  7. Tarjoa seuraksi Jasmiini- tai basmatiriisiä tai ranskanperunoita ja raikasta salaattia.

Lisää aiheesta:

Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineistaHellapoliisin avokadopastaHellapoliisin Tulinen Mifu-kasvispaistosGrillattua halloumijuustoa avokadon keraLampaankyljykset kreikkalaisin lisäkkeinLammaskebab jugurttikastikkeella
Nopeat ja helpotHellapoliisiPääruoatLiharuoka

Kebabia löydät jo useimpien kauppojen pakastealtaasta. Valmista seuraksi maistuva tomaattikastike ja tarjoa vaikka viikonloppuherkuksi raikkaan salaatin ja riisin tai ranskanperunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Nopeat ja helpot
  • 29.8.15:09
    Kasvispyörykät

    Feta-kesäkurpitsapyörykät, tsatsiki ja yrttikasvikset

  • 24.8.08:01
    Uuniomenat

    Uuniomenatrifle

  • 24.8.08:00
    Äyriäispiirakka

    Skagenpiirakka

  • 22.8.09:25
    Browniet

    Ranskanpastilli-brownie

  • 22.8.09:14
    Muffinssit

    Liisan suklaamuffinit