Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kauraisat ananasmuffinit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

20-25 kpl

  • 2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
  • 3 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 kananmunaa
  • 100 g voi- tai margariinisulaa
  • 1 tlk ananasmurskaa liemineen (n. 220/140 g)

Muruseos päälle

  • 2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
  • ¾ dl sokeria
  • 50 g voisulaa

Koristeeksi

  • 1 tlk säilykekirsikoita tai -ananasta paloina tai marjoja

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muut taikina-aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin. Valmista muruseos sekoittamalla ainekset ja ripottele sitä muffinssien pinnalle. Laita vielä lopuksi jokaisen muffinssin keskelle kirsikka tai ananaspala. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Saat muffineista juhlavampia, jos kostutat niitä ananasmehulla (tai aikuisille meneviä liköörillä) ja koristelet ne kermavaahdolla ja ananaspaloin tai marjoin. Tällöin voit halutessasi jättää pois muruseoksen.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Muffinit ovat helppoja leipoa vaikka lasten kanssa. Muffinien ei tarvitse olla kokonaan valkoisista jauhoista leivottuja, tässä reseptissä mukana on niin taikinassa kuin muruseoksessakin kaurahiutaleita.

Lisää aiheesta:

Raparperi-kookosmuffinitMustikka cupcakesLakritsimuffinitKuppikakut banaanisella taikinalla Viivi Pumpasen kanssaMangokaurakeksitKaura-hedelmäpalakeksit
Makeat muffinitKasvisruokaBrunssiMyllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Makeat muffinit
  • 31.10.14:03
    Muffinssit

    Koristeltavat vadelma-suklaakuppikakut

  • 22.8.09:14
    Muffinssit

    Liisan suklaamuffinit

  • 25.10.202315:24
    Muffinssit

    Halloweenin suklaamuffinit eli hämähäkkimuffinit

  • 24.06.201914:33
    Hellapoliisi

    Raparperi-mansikkamarenkimuffinit

  • 15.11.201815:42
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Raparperinen kotipihan tervehdys” eli raparperimuffinit paahdetulla valkosuklaavaahdolla